Gevelreiniging

Gevelreiniging

Wij voeren voor u de reiniging van uw gevel uit. Met behulp van hogedrukreiniging verwijderen wij roet, graffiti, vuil en andere aanslag van uw gevel. De meest grondige vorm van gevelreiniging is zandstraling. Dit is echter niet bij alle soorten gevels raadzaam. Na de reiniging raden wij u aan om de gevel te coaten zodat vuil minder kans krijgt. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen.

Reiniging met behulp van hoge druk

Wij voeren de reiniging van objecten en gebouwen voor u uit met behulp van hoge druk. Denk hierbij aan het grondig reinigen van vloeren en allerlei soorten bestratingen, afspuiten van gevels of schoonmaak van (industriële) machines. Het reinigen van objecten met behulp van hoge druk is ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil, verwering en aanslag. Afhankelijk van de ondergrond kiezen wij voor reiniging met koud of heet water.

Graffiti verwijderen

De beste methode voor het verwijderen van graffiti is afhankelijk van de ondergrond en de verf. Het verwijderen van graffiti van een stenen gevel vraagt om een andere aanpak dan verwijdering van een kunststof rolluik. Na schoonmaak kunnen we uw gevel van een beschermende laag voorzien, zodat graffiti – mocht u onverhoopt weer doelwit van vandalisme zijn – makkelijk te verwijderen is.

Dakgoten schoonmaken

Aan het eind van de herfst/winter hebben zich veel bladeren, takjes, mos en vuil opgehoopt.
Om overlopende dakgoten te voorkomen raden wij aan goten regelmatig schoon te maken. Wij kunnen dit op periodieke basis voor u verzorgen.

Houtwerk en boeiboorden schoonmaken

Vuil houtwerk en verweerde boeiboorden staan niet fraai. Regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur en uitstraling. Als wij houtwerk en boeiboorden schoonmaken verwijderen wij aangehecht vuil zoals vogelpoep, algen en mossen.

Geïnteresseerd? Boek onze diensten direct!